Logo_KerstMartkorting logo Created with Sketch.

Blogs van Wilma

Mart's Blog

Mart’s Blog

Onze blogs voorzien je van nieuwe ideeën, mooie inspiratie, handige decoratietips en complete interieuradviezen op het gebied van landelijk wonen. Ontdek de nieuwste trends, maak kennis met onze interieurstylisten en doe inspiratie op over ‘puur landelijk wonen’, ‘eigentijds landelijk’ of ‘jong wonen’.

Kerst op het kasteel…

8 december • door Wilma

Vorig jaar bezocht onze blogster Wilma het kerstevenement op Kasteel Middachten. Ze was daar zo van onder de indruk, dat ze dit jaar weer gaat. Ze dronk warme chocolademelk op het voorplein, warmde zich aan een van de vele vuurtjes en…bezocht het schitterend gedecoreerde kasteel in kerstsfeer. Dus toen ze onlangs de vraag kreeg een binnenkijkreportage te maken van een van de boerderijen op het Landgoed Middachten, maakte haar hart een extra sprongetje!

Gratis magazine

Vol inspiratie via de post thuisbezorgd.

Terug in ’t ouderlijk huis

13 november • door Wilma

Wat doe je als je een bouwkavel hebt gekocht, je eigen huis al is verkocht en de bouw van je nieuwe woning nog even op je laat wachten? Je trekt met je gezin in bij je moeder! Blogster Wilma woont met man, twee pubers en een hond in haar ouderlijk huis en verwondert zich erover dat er eigenlijk niet tot nauwelijks iets is veranderd. Dus gaat ze met haar moeder op pad, op zoek naar een nieuw interieur. Maar dat blijkt nog helemaal niet zo makkelijk te zijn…

Gratis interieur advies

Boek nu vrijblijvend één van onze interieurstylisten

Onze Bloggers